Szitakötő Vendégház

Ímél
A Szitakötő Vendégház Szentes központjában, mégis távol a város zajától, csendes, nyugodt környezetben, a Kurca folyó partján helyezkedik. Modern kialakítású, kétszintes, kerttel rendelkező, nagyon igényesen felújított ház, 3 hálószobával, két fürdőszobával, tökéletesen felszerelt konyhával. Mindkét szinthez tágas terasz tartozik, az emeletről gyönyörű kilátás nyílik a Kurcára és a ligetre.
Ideális szállást tudunk biztosítani Szentesre érkező üzletembereknek, baráti társaságoknak, családoknak, sportolóknak és kisebb csoportoknak egyaránt.
Értékelés: Még nincs értékelés
Részletek

A Szitakötő Vendégház Szentes központjában, mégis távol a város zajától, csendes, nyugodt környezetben, a Kurca folyó partján helyezkedik el. Modern kialakítású, kétszintes, kerttel  rendelkező,  nagyon igényesen felújított ház, 3 hálószobával, két fürdőszobával, tökéletesen felszerelt konyhával. Mindkét szinthez tágas terasz tartozik, az emeletről gyönyörű kilátás nyílik a Kurcára és a ligetre. 

Ideális szállást tudunk biztosítani Szentesre érkező üzletembereknek, baráti társaságoknak, családoknak, sportolóknak és kisebb csoportoknak egyaránt. 

 

Felszereltség, szoltáltatások:

• Ingyenes Wifi Internet

Légkondícionáló

Riasztó berendezés

Minden szobában TV

Felszerelt konyha étkezővel

Kerékpár használati lehetőség

Ingyenes parkolási lehetőség zárt udvarban, garázs használati lehetőséggel

Mosógép

 

A Szitakötő Vendégház adatai:

 

Név: Szitakötő Apartman

Cím:  6600 Szentes Liget sor 6.

Email:  vendeghazszentes@gmail.com

Web:  www.szitakotoapartman.hu

Tel.: 30/ 9 304 205

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.