Kézműveskedés

A Művészetek Háza tevékenységi köre sokrétű. Fő profilja a még élő kézművesség összefogása. Az érdeklődők számára az épületben kiállítások sorozata mutatja be a helyi kézműipar múltját, a napjainkban is működő mesterek munkáját, tevékenységét, akik sok esetben több évszázados hagyományok éltetői. A látogatók a kézműves műhelyekben bepillantást nyerhetnek egy-egy mesterség rejtelmeibe, miközben lehetőségük nyílik arra, hogy kézművesek segítségével saját maguk is kipróbálhassák a munkaeszközöket, elsajátíthassák a különböző technikákat.

Emellett városunk intézményeiben majd minden ünnephez, rendezvényhez kötődően szerveznek kézműves foglalkozásokat gyermekeknek és felnőtteknek. Aktuális programjainkról hírleveleinkben, valamint a főoldalra kattintva tájékozódhatnak, ahol mindig megtalálják friss plakátjainkat.

Művészetek Háza

  • Cím: 6600 Szentes, Petőfi u. 4.
  • Tel./Fax: +36-63/311-493
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Web: www.muveszetekhaza.szentes.hu

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.