Kenuzás

A St. Jupát Sportegyesület székhelye Szentes központjában, a sportpályák mellett található, a Kurca part árnyas sétányai és a vízpart háborítatlan közelségében. Az egyesület szervezésében lehetőség van kenuzásra tavasszal és ősszel a Kurcán, nyáron a Tiszán; az igazán bátrak pedig vízitúrákon is résztvehetnek a környező vizeken (Kurca, Tisza, Tisza-ártér, Tisza-holtágai, Körös, Körös-ártér). A kenuzáshoz 4 személyes túrakenuk bérelhetők.

Azt pedig, aki inkább a szárazföldön érzi jól magát, de igazán aktív kikapcsolódásra vágyik, az egyesület által szervezett kerékpáros túrák várják. A túrákhoz helyszíni gyorsszervízt biztosítanak. Igény esetén mind a kerékpáros, mind a vízi túrákhoz túravezető igényelhető, előzetes időpontegyeztetés alapján!

Túraszervezés és kenubérlés:

St. Jupát Sportegyesület

  • Cím: 6600 Szentes, Csongrádi út 2. (Dózsa-ház)
  • Tel.: +36-20/3211-693
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Web: www.jupat.hu

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.