Szabadidőparadicsom a Kurca partján

Szentesi Üdülőközpont

Az exkluzív környezetben, a Széchenyi-liget árnyas fáinak ölelésében elhelyezkedő Szentesi Üdülőközpontban sokféleképpen pihenhet a kedves vendég. Szolgáltatásaikat a természetet kedvelő, pihenésre vágyó, de az aktív mozgást igénylő vendégek is felkeresik. A nyugalmat kedvelők termálmedencéket, a wellness részlegben többféle szaunát és pezsgőfürdőt, csúszdaparkot, a sportolni vágyók sportmedencéket és teniszpályákat vehetnek igénybe, a legkisebbeket pedig két medence is várja, minicsúszdával és csobogóval. Emellett lehetőség van többek között csónakok és vízibiciklik kölcsönzésére, valamint számtalan kiegészítő program igénybevételére. Az üdülőközpont úszóversenyek, vízilabda-mérkőzések, egyéb sportesemények és gyakorta fesztiválok színtere, egész éves programsorozata színvonalas kikapcsolódást nyújt a legkülönfélébb korosztályok számára. A szállóvendégeket hangulatos fa- és kőházak várják, de sátor vagy lakókocsi igénybevételével kempingezhetnek is. A téli időszakban sem kell nélkülözni a strand szolgáltatásait; a medencék közül több sátorral fedett, a szabadtéri termálvizes medencék pedig egészen különleges élményt nyújtanak a forróvizes fürdőzéssel a téli hidegben, esetenként hóesésben.

Ha valaki felül a szentesi versenyuszoda lelátójára, nem csupán az éppen aktuális vízilabda mérkőzést tudja megnézi, hanem látja a háttérben az új 50 m-es fedett versenyuszoda végső munkálatait is. Ha egy település egy sportágban kiemelkedő eredményeket szállít, mindig örömteli, ha az adott sportág infrastrukturális körülményei épp ott helyben javulnak. A nagyléptékű beruházás a szentesiek régi álmát váltja valóra: az új uszoda felépítésével az Üdülőközpont vízfelülete megháromszorozódik, és a magyar, illetve nemzetközi válogatottak edzőtáborain, valamint egyéb rangos sporteseményeken kívül a fürdőzők is örömüket lelik benne, mert új wellnessrészleg is várja majd a látogatókat.

Képek (21 db)

 
 

MIÉRT SZENTES?

Szentesről indultak Aktívturisztika
Vízitúrák, gyalogtúrák, kerékpártúrák
Szentesről indultak Szentesről indultak
Mit gondolnak rólunk a "humormaffia" tagjai?
Szabadidő- paradicsom a Kurca partján Szabadidő- paradicsom a Kurca partján
Szentesi Üdülőközpont
Kalandok földön, vízen, levegőben
Kurca-part Kalandpark
Zöld oázis
A természet ereje
Fesztiválozz velünk!
Fesztiválok, nagyrendezvények
Aktív kikapcsolódás
Sportosan, fitten, egészségesen
Pezsgő kulturális élet
Kulturális csemegék
Szentesikumok
Izgalmas kistérség

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.