Megyeháza Konf. és Kult. Központ

A volt vármegyeháza impozánsan felújított klasszicista épületének központi, főtéri szárnyában ma Konferencia és Kulturális Központ működik. A megyegyűléseknek egykor helyet adó 270 m2-es díszteremhez jobbról és balról csatlakozó, egyenként 88 m2 alapterületű kisebb termek mellett az egykori – 80 m2 alapterületű – karzat is alkalmas önálló programok megrendezésére. A 45 x 28 m-es zárt udvar nyári programok, szabadtéri színházi előadások ideális helyszíne.

A Konferencia és Kulturális Központ igényes megjelenésének és felszereltségének köszönhetően kiválóan alkalmas konferenciák, szakmai tanácskozások, képzések, tréningek, vállalati-, családi rendezvények, esküvők, bálok, fogadások, különféle kulturális események és szabadtéri programok megrendezésére.

A jól felszerelt termek nagy befogadóképességgel rendelkeznek és igény szerint alakíthatóak. A természetes környezet és a szabadidős programok választéka számos lehetőséget kínál arra, hogy a szakmai munka végeztével a résztvevők a lehető legkellemesebben lazíthassanak.

Technikai lehetőségek:

  • tolmácsrendszer, konferencia rendszer, szavazórendszer;
  • hangosítás a termekben és az udvaron;
  • mobil és állványos mikrofonok;
  • írásvetítő, projektor, vetítővászon, flip-chart;
  • video-rendszer (video-átjátszás teremből terembe)
  • nyomtatás, fólianyomtatás, fénymásolás, telefax;
  • számítógép, internet kapcsolat

 Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ

Képek (26 db)

 
 

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.