Kerékpározás

A város környékén és a kistérség természeti erőforrásai alapján számos lehetőség kínálkozik a viszonylag zavartalan természeti területeken történő kirándulásra, látogatásra, azok természeti, kulturális értékeinek megismerése céljából. Ezek főleg kiegészítő programként illeszkednek be Szentes turisztikai programkínálatába.

A St. Jupát Sportegyesület székhelye Szentes központjában, a sportpályák mellett található, a Kurca-part árnyas sétányai és a vízpart háborítatlan közelségében. Aki igazán aktív kikapcsolódásra vágyik, azt az egyesület által szervezett kerékpáros túrák várják. A túrákhoz helyszíni gyorsszervízt biztosítanak. Igény esetén túravezető igényelhető, előzetes időpontegyeztetés alapján! Kerékpárbérlési lehetőséget a szálláshelyeken vagy a lenti elérhetőségeken talál.

 

Túraszervezés:

St. Jupát Sportegyesület

Kerékpárbérlés:

Varga-Bringa Szerviz és Kerékpár Szaküzlet

Kerékpárbérlés személyre szabottan. Gyermek kerékpároktól a felnőttig, sportostól a komfort fokozatig, kerékpárok óriási választékával, 12 éves szakmai múlttal várják a vendégeket.

Partnerek

 
 
 

Elérhetőség

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Cím: 6600, Szentes, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-63/510-307
Fax:+36-63/510-341
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.