Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Utazás 2015 kiállításon Szentes

Utazás 2015
Utazás 2015
Városunk sem hiányozhat a legnagyobb hazai turisztikai seregszemléről, az idén 38. alkalommal megrendezett Utazás kiállításról. Szentes a sportos oldaláról mutatkozott be a több száz kiállítót felvonultató eseményen a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Úgy tartják szakmai körökben, hogy aki nincs ott az idén február 26-án, csütörtökön szakmai nappal megkezdődött, s vasárnap, március 1-jén záródó seregszemlén, az nincs is rajta a turisztikai palettán. A szakmai napon a városvezetés is fellátogatott az Utazás Kiállításra, valamint helyi cégek, a Hunor Coop és a Hungerit Zrt. is képviseltették magukat (utóbbi termékkóstolóval).

Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár is tiszteletét tette a szentesi standnál, aki sokat segített a szentesi fürdő megújításáért folytatott lobbiban.

Sportosra vették a bemutatkozást a szervezők, az önkormányzat turisztikai irodája és az Üdülőközpont, így a nyitónapon fiatal vízilabdázókkal is népszerűsítették Szentest. A település turisztikai vonzerejét ezúttal elsősorban a sport irányából közelítették meg: az új fedett uszoda, a strand és a kalandpark, a műfüves pálya, valamint a készülő wellness fürdő szolgáltatásai a kiemelt kínálat.

A tavaly elkészült imázskiadványból és a most megjelent városismereti kalauzból, valamint a kifestőből is vittek magukkal. A további napokon itteni előadókkal igyekeztek a látogatók figyelmét városunkra irányítani, pénteken fellépett a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány Seres Antal gitáros tanítványaival, vasárnap pedig a Tücsök Zenekar ismerteti meg a legkisebbeknek szóló dalait a kiállítás nézőivel.