Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kérdőív Integrált Településfejlesztési Stratégia tervezéséhez

Integrált Településfejlesztési Stratégia
Integrált Településfejlesztési Stratégia
Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 188/2014. (XII.12.) határozata alapján Szentes város az ország többi járásszékhelyéhez hasonlóan a Belügyminisztérium támogatásával 2015. I. félévében dolgozza ki Integrált Településfejlesztési Stratégiáját (ITS).

A tervezői munkát a Belügyminisztérium által közbeszerzés alapján központilag kiválasztott szakértők végzik, akik városunk vonatkozásában is megkezdték munkájukat.

A város Önkormányzata örömmel venné, ha az Integrált Településfejlesztési Stratégia készítésében minél több helyi szereplő venne részt és mondaná el véleményét.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a tervezők munkáját!

A kitöltött kérdőívet a következő elérhetőségeken tudja eljuttatni részünkre 2015. március 10-ig:

– kinyomtatva a Városháza portáján található gyűjtődobozba helyezve
– a kérdőívet kitöltheti közvetlenül számítógépen is, nem kell kinyomtatnia. A kész kérdőívet az its@szentes.hu e-mail címre kérjük elküldeni (letölthető a város www.szentes.hu weboldaláról

ITS kérdőív - WORD dokumentumban --> Fájl mérete: Letöltések száma: 478
Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szentes város az ország többi járásszékhelyéhez hasonlóan a Belügyminisztérium támogatásával 2015. I. félévében dolgozza ki Integrált Településfejlesztési Stratégiáját (ITS). A város Önkormányzata örömmel venné, ha az Integrált Településfejlesztési Stratégia készítésében minél több helyi szereplő venne részt és mondaná el véleményét.
Verzió: 2015. 02. 28.