Tervezett áramszünet

Építési szabályzat

IVS

HURO SPORTTOURISM

Szentes Város Sportturisztikai Projektje: HURO 1101/172/2.1.3


Nyugdíjas pedagógusok figyelmébe

Nyugdíjas pedagógusok figyelmébe

Nyugdíjas pedagógusok figyelmébe

Tisztelettel felhívjuk a szentesi nyugdíjas pedagógusok figyelmét arra, hogy díszoklevél adományozására jogosult az a pedagógus, aki legalább 30 év szolgálati idővel rendelkezik, és 50, 60, 65, illetve 70 évvel ezelőtt kapta óvónői, tanítói, tanári oklevelét.
Tovább »


Újévi tűzijáték január 1-jén 18 órakor

Újévi tűzijáték

Jó bulizást kívánunk, minden olvasónknak szilveszter estéjére, és nyugodtan töltse mindenki barátai és szerettei között ezt az estét, várva az új esztendőt, mert senki sem marad le az újévet köszöntő városi tűzijátékról, mert azt már hagyományosan január 1-jén rendezik meg 18 órai kezdettel a Kossuth téren.

A szervezők minden eddiginél nagyobb égi fényjátékkal készülnek, hogy együtt köszöntsük az új esztendőt!


Véradás Szentesen és környékén

Véradás Szentesen és környékén

A Vérellátó 2019. január havi vérvételi tervezete:

A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Vezetősége minden héten kedden és szerdán délelőtt 07.30-12.00 óráig, és csütörtök délután 14.00- 17.00 óráig tart véradást Szentesen a Vérellátó Állomáson.

 A Szentesi Vérellátó és a Magyar Vöröskereszt Szentesi és Csongrádi vezetősége véradást tart:

Tovább »


Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Kéményseprés

Megyénkben a katasztrófavédelem szakemberei mellett, több szolgáltató végzi a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat.

Tovább »


Karácsonyi vásár a Kossuth téren

Karácsonyi vásár a Kossuth téren

Ebben az évben is megrendezik Szentesen a már hagyományos karácsonyi vásárt a Kossuth téren. A szervezőknek az a szándéka, hogy kedves, kellemes karácsonyi hangulatot teremtsenek a szentesiek és vendégek számára. A karácsonyi vásár 2018. december 2-től december 23-ig lesz nyitva.
Az árusok többsége visszatérő vendégek, de új, fiatal vállalkozók és őstermelők is jelentkeztek saját termékeikkel. A jó hangulatot a gyerekeknek forró tea, a felnőtteknek forralt bor biztosítja. A vásárban lehetőség nyílik tűznél melegedni, és egyedi, kézműves ajándékokat vásárolni.