Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Virágszínvonalasabb Szentesért 2024 – Felhívás

Tisztelt Környezetszépítő Lakosság! Megérkezett a tavasz!

Virítanak a tavasz hírnökei. Sorra nyitnak a színpompás virágok, nyílik a természet, virágosak a cserjék, zöldülnek a fák, bokrok. Vidámságot, reményt keltenek ezek a növények elsöpörve a búskomor időszakot. Az embereket is kicsalogatják a nap sugarai, a kertek végre megtelnek élettel. Szorgos kezek ápolják szeretett növényeiket, saját és mások örömére teszik szebbé a környezetüket.

Mindazoknak, akik a szebbnél-szebb növényeikkel szívesen büszkélkednének, Szentes Város Önkormányzata hagyományőrző módon 21. alkalommal hirdeti meg a „Virágszínvonalasabb Szentesért” városszépítő versenyt.

A saját kezük munkáját dicsérik a rendezett kertek, a sok-sok virág. Az elmúlt évekhez hasonlóan a lakosság városszépítő munkáját kívánja az Önkormányzat ismét nyilvánosan is elismerni.

A jelentkezni az alábbi 4 kategóriákban lehet:

  • Családi házas kategória /családi házak előtti közterület és a közterületről jól látható magánkerti rész/
  • Munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /
  • Lakóközösségi kategória /tömbházas épületek, épület részek előtti zöldfelület/
  • Erkély, balkon /közterületről is jól látható legyen, : balkonládák, függesztett kaspók, stb./

Minden versenyre nevezett a kertjéről, ingatlan előtti közterületi részről, erkélyéről készített fotóit CD-re, vagy pendriv-ra írva augusztus 30.-ig nyújthatja be a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Irodájára.

Kérjük, hogy 20 db fotónál többet ne írjanak a CD-re és a kert összhangját jól érzékeltető képeket készítsenek.

Az adathordozót borítékba kérjük helyezni, amelyen jól látható módon fel kell tüntetni a versenyre jelentkező nevét, címét, telefonos elérhetőségét és azt, hogy mely kategóriába szeretne jelentkezni.

Kívánunk mindenkinek jó egészséget és örömteli kertészkedést!