Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ünnepeljünk együtt!

Ünnepeljünk együtt!
Ünnepeljünk együtt!

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú.

A képen az elmúlt évi adventi koszorú látható, idén egy új készül, mely meglepetés lesz a városközpontban sétálóknak. Jöjjön el Ön is az első gyertyagyújtásra!

A város hagyományaihoz híven 2015-ben is felállításra kerül a városi adventi koszorú, mely idén a napernyős szobor körül lesz elhelyezve.

Kérjük, ünnepeljen velünk, és családjával látogasson ki advent vasárnaponként 16 órára a napernyős szoborhoz az ünnepi gyertyagyújtásra.

2015. november 29-én, advent 1. vasárnapján a görögkeleti egyház képviselője, Horeftosz Konstantin mondja el gondolatait a Karácsony ünnepéről és „gyújtja meg” az első gyertyát. A város óvodásai pedig vidám énekükkel ajándékozzák meg a résztvevőket.

2015. december 6-án, advent 2. vasárnapján Dr. Gruber László katolikus plébános mond ünnepi beszédet és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tanulóinak műsora színesíti majd rendezvényünket.

2015. december 13-án, advent 3. vasárnapjának főszereplői Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész és Seres Krisztián zenész.

2015. december 20-án, advent 4. vasárnapján Fehér Csaba református lelkipásztor ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. A műsort a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanulói adják.

Példaértékű az az összefogás, melynek eredményeként létrejött egy több évre szóló városi adventi koszorú.

Akiknek ezt köszönhetjük:

Hmvhi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája, Szakiskolája és Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolája, Szakiskolája, Váczi-Vill Kft., Piramis Üzletház, Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon, DINÓ Design Stúdió, Városellátó NKft.