Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Újra lehet pályázni a két településen!

Eperjes
Eperjes

Eperjesen és Nagytőkén senki sem pályázott eredményesen Nemzeti Dohányboltra!

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter a Magyar Állam nevében a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján nyilvános pályázatot írt ki a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultságok koncessziós szerződéssel történő átengedésére.

A dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére 2012. december 15. napján megjelent pályázati kiírás kapcsán Eperjes és Nagytőke települések vonatkozásában megpályázható jogosultságokra kiírt pályázatot a Pályázati Kiírás IV.7. pontjában („Eredménytelen az adott településre/kerületre jogosultságonként meghirdetett pályázati eljárás, ha a) nem érkezett érvényes pályázat vagy pályázatot egyáltalán nem nyújtottak be”) foglaltakra tekintettel a Miniszter eredménytelenné nyilvánította, mivel a két település vonatkozásában egyáltalán nem került pályázat benyújtásra.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a 2013. február 22-i ajánlati határidővel meghirdetett Dohánytermék-Kiskereskedelmi Jogosultság Átengedésére kiírt nyilvános koncessziós pályázatban az eredménytelenként kihirdetett pályázatokkal érintett települések esetében új pályázati felhívást tesz közzé.

A Pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-14:00 óráig vehetőek át térítésmentesen, illetve térítésmentesen letölthetőek a www.kormany.hu, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (www.nemzetidohany.hu), valamint a Széchenyi Programiroda (www.szechenyiprogramiroda.hu) weboldaláról. A Pályázati kiírás nyomtatott formában történő személyes átvétele esetén egy személy kizárólag egy pályázati kiírást vehet át.