Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Új városnépszerűsítő kiadvány Szentesről

Szentes legújabb turisztikai kiadványa
Szentes legújabb turisztikai kiadványa

A Szentes Város Önkormányzata gondozásában megjelenő új turisztikai kiadvány a még otthon lévő potenciális turista szemüvegén keresztül, átfogó jelleggel mutatja be városunk felbecsülhetetlen természeti adottságait, látnivalóit, kulturális kínálatát, a kínált és hamarosan elérhető szabadidős lehetőségeket. Az eddig hiánycikknek számító városnépszerűsítő imázskiadvány célja a Szentes iránt érdeklődők figyelmének felkeltése, valamint a városba ellátogatni készülők általános tájékoztatása.

A hamarosan magyar, angol és német nyelven is elérhető, exkluzív kivitelű, csodálatos képanyaggal gazdagon illusztrált kiadvány a jövő évi turisztikai szezonra tervezett célszerű és hatékony kiadványstruktúra alapdarabja, amelynek legfőbb célja az utazási motiváció kiváltása. Terjesztése elsősorban az utazás kiállításokon, rendezvényeken és természetesen a városi honlapon keresztül történik.

Az imázskiadvány a már itt lévő turisták számára a jövő évben részletes információs kiadványokkal is kiegészül, melyek a szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket, látnivalókat, sportlétesítményeket és a szabadidős lehetőségeket hivatottak bemutatni.

A tervezett kiadványok sorából természetesen nem hiányozhat a már hagyománynak számító turisztikai eseménynaptár sem, mely a Szentes iránt érdeklődő vendégek egyik kedvenc darabja és évről-évre nagy népszerűségnek örvend a kiállításokra kilátogatók és a turisták körében.

Szentes image kiadvány --> Fájl mérete: Letöltések száma: 1055
Szentes legújabb turisztikai kiadványa (HU)
Szentes --> Fájl mérete: Letöltések száma: 884
Szentes image brochure (EN)