Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE – Tájékoztató

SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendeletére hivatkozva a koronavírus járványra tekintettel a 70 éven felüli állampolgárok egészségének védelme érdekében a mellékelt űrlapot tesszük közzé, amelyen az érintetteken kívül akár a családtagok, ismerősök, szomszédok is jelezhetik az önkormányzat felé azt, ha olyan idős emberről van tudomásuk, akik segítségre szorulnak.

Az űrlapot a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Szociális Irodájához kell eljuttatni lehetőség szerint a lencsene@szentes.hu  email címre. Az idősek telefonon is jelentkezhetnek az Irodán a 63 / 510-323-as számon.

A mellékelt űrlapot elektronikusan is ki tudja tölteni az alábbi instrukciók alapján:

ONLINE kitöltés ASP rendszeren

https://ohp-20.asp.lgov.hu/kereses

A fenti oldalra belépve elsőként írja be a település keresőbe: SZENTES

A kereten kívül megjelenik, hogy SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA !!! Mellette van egy KIVÁLASZT gomb, azt nyomja meg!

A bal oldali menüben lát egy olyan gombot, hogy ÜGYINDÍTÁS (kattintson rá)!

Ezután ki kell választani az eljárás módját. (saját néven, cég nevébe … kívánja elindítani a bejelentést). Itt válassza ki a „Saját néven (magánszemélyként)” menüt.

Az űrlap keresőbe írja be „Segítségre szoruló idős bejelentése”.

Az űrlapok listájában megjelenik a kívánt űrlap „SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE”, melyet online is ki tudunk tölteni, vagy az űrlapot meg tudjuk nézni!

—–

Amennyiben letölti az alábbi linkről letölti az űrlapot, azt vagy elektronikusan szerkesztő (kitöltő) program segítségével vagy kinyomtatva kézzel töltheti ki. A kitöltött űrlapot a fenti e-mail címre kell elküldeni! (Pl. telefonnal fotózza le és úgy továbbítsa az űrlapot)

SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE

Verzió:
Fájl mérete: Letöltések száma: 606