Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sankt Augustini focitornán a szentesi lányok

Szentesi Kinizsi TE Női Labdarúgó csapata
Szentesi Kinizsi TE Női Labdarúgó csapata

Szentesi Kinizsi TE Női Labdarúgó csapata 2012. augusztus 05-én testvérvárosunk, Sankt Augustin meghívására egy női labdarúgó tornán vett részt a Menden-i városrészben.

Vasárnap a hatcsapatos futballtornán vettek részt, ahol a nézők szimpátiáját is kiérdemelve, az előkelő 3. helyen végzett a csapatunk, 1 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel 5:5 gólkülönbséggel.

„Vendéglátóink igyekeztek minden igényünket kielégíteni, a szálláson keresztül az étkezésen át, a Kölni városnézésig. Paul Stendli és Peter Fay, valamint Gyurkó Ágnes és Flórian Fay, mindenben segítettek nekünk és figyelték minden kívánságunkat.
A mérkőzések után vacsorával kedveskedtek vendéglátóink és utána a Menden-i sportkör tagjaival vezetőivel megismerkedtünk a szögbeverés kőműveskalapács élével című sporttal. Nagyon jó hangulatban fejeződött be a vasárnap.”

A csapat méltón képviselte városunkat, ismét egy rangos tornán.
A csapat tagja voltak: Baksa Katalin, Balázs Erika, Borbély Christina, Hargas Annamária, Hódi Zsuzsanna, Mike Katalin, Horváth Melinda, Szél Anett, Üveges Katalin, Zimányi Kovács Anikó, Szél István csapatvezető.