Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Melegrekord Szentesen is?

Melegrekord Szentesen is?
Melegrekord Szentesen is?

Az elmúlt hétvégén igazán „üres” volt a város a kánikulában. Aki tehette kiment a strandra, vagy éppen a Tiszai strandra, de más egyébként nem volt ajánlatos kimozdulni a hűs otthonokból. A magas UVB sugárzás miatt így is veszélyes volt a vízparton tartózkodni, mert akár 15 perc alatt „leéghetett” bárki. A központi gyógyszertár mellett található digitális kijelzőn +43 fokot lehetett olvasni. A mellette az árnyékban található higanyos mércén árnyékban 37 fok volt. A liget felé közeledve a sportpálya mellett végig autók álltak, alig lehetett parkolót találni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IPsbyzgUbC4]

Aki talált egy kis szabad placcot parkolásra a ligetben, az nem azt jelentette, hogy felhőtlenül szórakozhatott. Ezen a napon nem csak a nap végezte a dolgát, hanem a Közterület Felügyelet is és piros cédulával jutalmazták a tilosban állókat (pl. zöldterületen). A rend őreinek is szépen hozott a kasszára a forgalommal szemben és a megállni tilos tábla.
Mindenesetre csak mi magunkat okolhatjuk, hogy megszépítettük a rend őreinek bevételi statisztikáját, mert ha nem álltak volna meg szabálytalanul úgy nem volt ok a büntetésre.
Ezen a forró hétvégén több ezren voltak a Szentesi Üdülőközpontban, de a Tiszát is sokan választották hűsölés céljára. Az ott töltött pillanatokat Ön is megtekintheti.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hzfMfa7yMcc]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yg9Yr_iU3Ks]