Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LÁJKOLJUNK a Mentőállomásra!

LÁJKOLJUNK  a Mentőállomásra!
LÁJKOLJUNK a Mentőállomásra!
Legyen minden mentőben defibrillátor! Ha szavazol így lesz!

2011-ben ismét folytatódik az Unilever Magyarország Kft. „Segíts okosan!” programja, amelynek keretében az Országos Mentőszolgálat munkáját a hirtelen szívmegállások esetében is alkalmazandó életmentési ismeretek népszerűsítése mellett jelentős összegű adománnyal támogatják.

SZENTES hogyan kapcsolódik a versenybe? Úgy, hogy folytatódik a mentőállomások munkáját bemutató, és őket közvetlenül támogató Mentőállomások versenye, amelyben idén a www.segitsokosan.hu  weboldal mellett a Facebook-on is lehet szavazni a csoporthoz való csatlakozás után, vagy sms-ben a nem emeltdíjas +36-20/552-4557 telefonszámon. A határidő zárását követően a nyolc, csoportonként legtöbb szavazatot összegyűjtő mentőállomás részesül a vállalat által erre a célra elkülönített, egyenként negyed millió forintos különdíjból, melyet az állomás fejlesztésére, korszerűsítésre fordíthat.

Az idei „Segíts okosan!” országos program 2011. február 10-én indul és 2011. március 31-én zárul. A vásárlók az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott, az akcióban résztvevő 17 márkatermék megvásárlásával ismét termékenként 1 Ft-tal járulhatnak hozzá a „Segíts okosan!” kezdeményezés jótékony céljainak megvalósulásához, azaz további defibrillátor-készülékek megvételéhez.

„A „Segíts okosan!” program célja sokoldalú, hiszen a szervező egyfelől az Országos Mentőszolgálatot támogatja, másfelől pedig felhívja az emberek figyelmét arra, hogy ők maguk is kerülhetnek bármikor vészhelyzetbe, akár úgy, hogy az ő segítségnyújtásukra van szükség, akár úgy, hogy ők szorulnak segítségre. A kampány során összegyűlt pénzből defibrillátorokat tudunk vásárolni, így reményeink szerint a hazai utakon futó mentőautók mindegyikét felszerelhetjük életmentő defibrillátor készülékkel. Komoly és jelentős segítség ez nemcsak a mentők, de az egész társadalom számára” – mondta el a programról Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója.