Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Árajánlatkérés parkápolási munkára

Szentesi iparipark
Szentesi iparipark

Szentes Város Önkormányzata árajánlatot kér a Szentes Ipari Park zöldfelület fenntartási, parkápolási munkálatainak elvégzésére.

A munka elvégzése során, az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelt fontossággal bír a 45. sz. főút melletti árkok folyamatos karbantartása (nyírás, szemét összegyűjtés és elszállítás).

Ennek megfelelően az alábbi területekre külön részletesen megjelölve kérjük, az árajánlatát elkészíteni szíveskedjen.

Az elvégzendő tevékenység helyszínei és tartalmi meghatározása:

  1. Szentes Ipari Park Déli zóna:

Egykori sörgyári területen az önkormányzati tulajdonban levő ingatlanok teljes területén fűnyírás, gyűjtés, a belső út mellett a kerítésekig fűnyírás, gyűjtés, szemét összegyűjtése, elszállítása.

A Téglagyári úttól a Budafer Zrt.- ig az árok vágása, szemét összegyűjtése, elszállítása.

A Téglagyári út mentén az árok vágása, szemét összegyűjtése, elszállítása.

  1. Szentes Ipari Park Északi zóna:

Az egykori Esze Tamás laktanya („A” szektor) területén az önkormányzati tulajdonban levő ingatlanok teljes területén fűnyírás, gyűjtés, a belső utak mellett a kerítésekig fűnyírás, gyűjtés, szemét összegyűjtése, elszállítása.

Az Északi Zóna főbejárati kaputól nyugati irányba az Attila úti körforgalomig a kerítés és a 45. sz. főút közötti részek karbantartása, fűnyírás, gyűjtés, szemét összegyűjtése, elszállítása.

Az Északi Zóna főbejárati kaputól keleti irányba a „C” szektorig a kerítés és a 45. sz. főút közötti részek karbantartása, fűnyírás, gyűjtés, szemét összegyűjtése, elszállítása.

„C” szektor – Vállalkozói falu önkormányzati tulajdonban levő ingatlanok területén fűnyírás, gyűjtés, a belső út mellett fűnyírás, gyűjtés, árok vágása, szemét összegyűjtése, elszállítása.

  1. egyéb tevékenység

Kérjük az árajánlat készítésénél az alábbiakat figyelembe venni:

1.Az ajánlatot egy 4 évre szóló határozott idejű szerződéshez készítse,

2. Az önkormányzati tulajdonú területek módosulását a felek írásban rögzítik,

Igény esetén az árajánlat elkészítéséhez külön egyeztetett időpontban helyszíni bejárást tartunk.

A tételes árajánlatát 2011. március 11. péntek 10. óráig lezárt borítékban Szentes Város Önkormányzata Polgármester Hivatal 6600 Szentes, Kossuth tér 6. elküldeni vagy a 212. számú irodában illetve a Polgármesteri Titkárságon leadni szíveskedjen.