Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kihelyezett ügyfélfogadás

Egyenlő Bánásmód Hatóság
Egyenlő Bánásmód Hatóság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság képviselője dr. Kiss Éva ügyvéd a TÁMOP 5.5.5. program keretében kihelyezett kistérségi ügyfélfogadást tart Szentesen a Gondozási Központban (Horváth M. u. 10. ) 2011. január 27-én, csütörtökön 12-16 óra között.

A helyi, illetve a kistérség településein élők ingyenes jogi segítségre számíthatnak, ha valószínűsítik, hogy valamely védett tulajdonságuk (pl. életkoruk, egészségi állapotuk, anyaságuk, bőrszínük, fogyatékosságuk, stb.) miatt hátrányos megkülönböztetést kellett elszenvedniük.

Az egyenlő bánásmód követelménye legtöbbször a foglalkoztatás, a szolgáltatások és a lakhatás területén sérül. A hátrányos megkülönböztetést pedig leggyakrabban a nők, a fogyatékkal élők és a romák kénytelenek elszenvedni.

A panaszosok az ügyfélfogadáson való részvételhez előzetes időpont egyeztetést is kérhetnek a 06/30/275-2520-as telefonon.

Természetesen az ingyenes jogi szolgáltatást nemcsak a Gondozási Központ gondozottjai, hanem mindazok igénybe vehetik, akiket valamilyen hátrányos megkülönböztetés ért.