Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Csupán 4 perc alatt kitölthető, de nagy segítség a Szentesi Szolgáltatásfejlesztési Cselekvési Tervhez

Ha ideje engedi töltse ki, ezzel Ön segíti a jobb városi szolgáltatásfejlesztést!
 
A Szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv a lakosság által meghatározott szolgáltatási problémák megoldására irányuló intézkedési folyamat(ok) strukturált rendszere. A szolgáltatási hiányok bemutatása a szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv elkészítését szolgáló lakossági igényfelmérés eredményeire épül.
 
Szentes Város Önkormányzata 2024-ben pályázatot nyújtott be „Együtt Szentesért: Fenntartható fejlődés a közösségünkért” címmel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, TOP-Plusz-3.2.1-23 számú felhívására. A projekthez kapcsolódóan – számos egyéb feladat mellett – a helyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítását, összehangolását célzó tevékenységek is megvalósulnak, melynek előkészítését az Önkormányzat és partnerei megkezdték.
 
A szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítását, összehangolását célzó tevékenységek lebonyolítása csak akkor lehet sikeres, ha ezek előkészítésében, tervezésében a szentesiek aktívan és nagy számban vesznek részt. A lakosság bevonásának egyik fontos eszköze jelen kérdőív, melynek elsődleges célja a helyben élők igényeinek, elképzeléseinek és elvárásainak feltérképezése, megismerése. Jelen kérdőívre adott válaszok az ún. szolgáltatásfejlesztési cselekvési terv szakmai tartalmának kialakításában nyújtanak segítséget. Emellett a 11 kérdést tartalmazó kérdőív kitöltésével megszólított lakosok reményeink szerint kezdeményező módon közreműködnek a közösségfejlesztési tevékenységek lebonyolításában is.
 
A kérdőív kitöltése csupán 4 percet vesz igénybe. Kérjük segítse munkánkat a kérdések megválaszolásával.
 
A kérdőív ITT tölthető ki!

A válaszokat 2024. június 17-ig tudjuk fogadni.