Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Az első babák köszöntése Szentesen

DSC_3266
Az első babák köszöntése Szentesen

Szentes és Csongrád is köszöntötte első szülöttét

Az újév beköszönte után 20 óra 8 percet kellett várnia Kovács Gabriellának és Bán Ödönnek, hogy Emma leányuk úgy gondolja, hogy ha senki nem akart első szentesi babának lennie 2016-ban, akkor Ő bizony megmutatja magát, és beelőz mindenkit. Testvére Barnus is várta Emmát, aki 3680 g-al, és 50 cm-rel örvendeztette meg a szülőket. Bán Emma Róza az első Szentesen született szentesi baba 2016. január 1-jén!

Német Lilien Zoé született a megyénkben másodiknak a szentesi Dr. Bugyi István Kórház újszülött osztályán 3 óra 28 perckor az újesztendőben, viszont Ő az első Szentesen született baba 2016-ban a csongrádi szülők legnagyobb örömére.

Németné Meggyesi Erika és Német Zoltán nyugodtan indult neki a szilveszterezésnek, mert február 2-ára volt kiírva az anyuka “nagy” napja. Lilien viszont este hét órakor pukkantotta a nyákdugót, így este 10 órakor már a szentesi szülészeten voltak. Éjfélig türelmesen várt Lili, majd a szilveszteri tűzijáték meghozta a kedvét, hogy körülnézzen a számára új világon. Hajnali 3 óra 28 perckor már örülhettek a szülők is, akinek első gyermekük született.

46 cm-rel és 2470 g-os súlyával koraszülöttként elsőként az újszülött osztály inkubátorát próbálja ki, majd csak utána jöhet a világ felfedezése.

DSC_3295
Az első babák köszöntése Szentesen

Az újszülötteket 2016. január 4-én köszöntötte Szirbik Imre polgármester és Chomiak Waldemar az egészségügyi bizottság elnöke valamint Bedő Tamás csongrádi polgármester.