Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Akciók a Turizmus Világnapja alkalmából Szentesen

Akciók a Turizmus Világnapja alkalmából Szentesen
Akciók a Turizmus Világnapja alkalmából Szentesen

A Magyar Turizmus Zrt. széles körű szakmai összefogást hirdetett annak érdekében, hogy legyen a Turizmus Világnapja szeptember 27-e, minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a belföldi és külföldi vendégeinket. Lepjük meg őket egy-egy apró figyelmességgel, kedves köszöntő felirattal, vagy bármi egyéb akcióval, ami arról szól, hogy ő a mi vendégünk, szívesen látjuk, és mindent megteszünk azért, hogy jól érezze magát nálunk.

A nemzetközi kezdeményezéshez szentesi szálláshelyek, szolgáltatók is csatlakoztak, hiszen mindannyian tudják, egy-egy kedves mosoly, néhány kedves szó, az előzékeny és segítőkész magatartás nem pénz kérdése!

Szentes legújabb szálláshelyén, a Centrum Apartmanban, ezen a napon minden bejövő foglalásra 10% kedvezményt adnak. A Holdfény Panzióban szeptember 27-én üdvözlő itallal, csipkeborral vagy üdítővel, valamint a szobába bekészített apró csokoládéval fogadják az utazókat.

A Művészetek Házában az ott készült apró kézműves tárgyakkal várják a vendégeket. A Nyugi Tanyában minden nap kerül friss zöldség és gyümölcs az asztalra. A Turizmus Világnapja alkalmából Hajni mami igazi, házi készítésű szilvás gombóccal kedveskedik a vendégeknek.

A Szentesi Üdülőközpontban ezen a napon az első 200 látogatót csokoládéval várják, és remélik, hogy nemcsak az Üdülőközpont szolgáltatásai, de ez az apró figyelmesség is mosolyt csal a vendégek arcára.

A vendégek nevében köszönjük a felajánlásokat.