Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lakossági felhívás kérdőív kitöltésére

Szentes

Tisztelt Szentesi Polgárok!

10-15 perc munkával esélye van megnyerni a három családi hétvége egyikét!

 A kérdőív kitöltői között (akik kitöltés után az adatlapon megadják e-mail címüket), kisorsolunk három családi hétvégét, Szentes Város Önkormányzata tulajdonában lévő üdülőkbe, egyenként 4 fő részére, 3 nap – 2 éj időtartamra, melynek helyszínei és időpontjai az alábbiak:

  • Szigliget, június 24-26.
  • Révfülöp, június 24-26.
  • Mátraszentimre, július 1-3.

A nyerteseket a további részletekről kizárólag a megadott e-mail címen van lehetőségünk értesíteni! A kitöltés anonim módon történik, semmilyen személyes adatra nincs szükség, az e-mail cím megadása sem kötelező, de a sorsoláson való részvételhez szükséges.

Kitöltési határidő: 2022. március 16.

Ezúton felkérek minden szentesi lakost és szervezetet, amennyiben ideje engedi és teheti, járuljon hozzá Szentes 2021-2027-es városfejlesztési dokumentumainak kidolgozásához. A Fenntartható Városfejlesztési Stratégia / FVS / egy részletes, fejlesztési program, amely tartalmazza a város célkitűzéseit, és meghatározza az egyes fejlesztendő területeket, irányokat. Ez a munka indult el a napokban, a folyamat várhatóan a tavasz végéig tart. Fontosnak tartjuk a véleményüket, így osszák meg velünk azon javaslataikat is, melyek Önök szerint a város fejlődését szolgálnák, melyekre Önök szerint a legnagyobb szükség lenne.

A kérdőív elérhetősége: LINK

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!

Köszönettel: Szabó Zoltán Ferenc polgármester