Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT

VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT
VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT

Környezetszépítő versenyfelhívás

A rendkívüli tavaszias tél után korán eljött a kikelet. A jó idő kicsalogatta az embereket a kertjeikbe. A szép napok adta lehetőségeket kihasználva újra szépítik házuk táját, erkélyeiket. Az Önkormányzat hagyományt őrző módon ismételten meghirdeti a VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT Környezetszépítő Versenyt, amelynek keretében kívánja elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek az igényesebb környezet kialakításáért, mely által a városkép esztétikai értéke nagy mértékben nő, így lakókörnyezetünk virágosabbá, zöldebbé, élhetőbbé válik.

A jelentkezni az alábbi kategóriákban lehet:

– egyéni kategória /családi házak előtti közterület és a közterületről látható magánkerti rész!/

– munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /

– lakóközösségi kategória /tömbházas épületek homlokzatai, épület előtti részek, erkélyek azon része, amely közterületről látható/

Az elmúlt évekhez hasonlóan minden nevezett a saját maga által készített fotóit CD-re írva július 30-ig nyújthatja be a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Irodájára.

A CD borítón jól látható módon fel kell tüntetni a versenyre jelentkező nevét, címét, telefonos elérhetőségét és azt, hogy mely kategóriába szeretne jelentkezni.

A versenykiírással kapcsolatos bővebb információt a városi főkertésztől kaphatnak az érdeklődők.

HASZNOS MUNKÁT, VIRÁGSZÍNVONALASABB KERTEKET KÍVÁNUNK!