Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vince az első Szentesen született baba

Vince az első Szentesen született baba
Vince az első Szentesen született baba
A város nevében Szirbik Imre polgármester egy nagy Micimackó-val köszöntötte és ajándékozta meg Vincét a kórház idei első újszülöttjét és anyukáját Farkas Katalint a Dr. Bugyi István Kórház szülészetén.

2015. január 2-án 22 óra 07 perckor, 48 cm-el és 2710 grammal született meg Bozó László és Farkas Katalin második gyermeke Vince.

A tömörkényi család együtt ünnepelte a szilvesztert, és akkor még semmi jele sem volt, hogy a január 31-re kiírt Vince elő kíván bújni. És ekkor jött egy front, mely ónos esőt hozott, így csúszósságot kihasználva a család legnagyobb büszkeségére előbúj Vince.

Adél a 22 hónapos nővér már várja a kistestvért haza, és biztos sokat fog babázni – mondta Katalin.

Már január 5-ét írunk, de még mindig nem született szentesi baba kórházban, de nem kell aggódni ez is hamarosan be fog következni, mert az elmúlt évben nőtt a szülések száma a szentesi szülészeten – tudtuk meg Dr. Józsa Géza főorvostól.

Az év utolsó hónapjában a gólya sok-sok babát hozott a szentesi szülészetre pl. december 29-én 12 gyermek született, 9 császáros és 2 sima szülés volt az osztályon, ebből 1 ikerterhesség.