Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Utazás 2011

Utazás 2011
Utazás 2011

Vasárnap zárta kapuit Budapesten a Hungexpo területén 34. alkalommal megrendezett Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és vásár, ahol Szentes városa egyedülálló, fiatalos sarokstandon, 25 m2-en mutatkozott be. Magyarország legjelentősebb turisztikai seregszemléjén 32 ország 600 kiállítója várta a látogatókat.

Utazás 2011
Utazás 2011

A szakmai és közönségnapokon közel 60 ezren voltak kíváncsiak a hazai és külföldi kiállítók – városok, szállásadók, utazási irodák, utazásközvetítők, a turisztikában érdekelt egyéb szolgáltatók – által kínált kikapcsolódási lehetőségekre, melyek idén a vásár kiemelt témája, az egészségturizmus köré csoportosultak. Az Utazás kiállítás idei külföldi díszvendége India volt, aki naponta több alkalommal táncbemutatókkal varázsolta el a közönséget, a határainkon belülről pedig Győr, aki elhozta az Utazás kiállítás színpadára többek között a Győri Balett Queen c. produkcióját is.

Utazás 2011
Utazás 2011

Mindezek mellett az egész világot beutazhatta, aki a Hungexpo pavilonjaiban csak egy rövid körsétát is tett. Sztárokból sem volt hiány a vásáron: a standokon és a színpadon fellépett Vastag Csaba és Wolf Kati, Szentes jóvoltából pedig a Megasztár 5 tehetségkutató legjobb zenekara, a Fivérek, akik Szentes standjánál köszöntötték rajongóikat, de városunk vendége volt a Csillag Születikből megismert MC DC, azaz Veres Robi is. A tavalyi évhez képest nagyobb volt az érdeklődés, a látogatók elmondásuk szerint a nehezen múló gazdasági válság ellenére is vágynak utazni és ebben az évben már nem szeretnének lemondani az igazi nyaralásról.