Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Új portál a turisztikai szezonra

Új portál a turisztikai szezonra
Új portál a turisztikai szezonra

Új köntösben és megújult tartalommal fogadja ezentúl a város iránt érdeklődő turistákat a tesztüzem időszakában sikeresen vizsgázott új turisztikai portál.

A közelmúltban megjelent, exkluzív kivitelű imázskiadvány megjelenését követően teljes vérfrissítést kapott Szentes város honlapjának turisztikai tartalma is, amely a www.szentes.hu városi honlapról közvetlenül elérhető. Az új oldal szerkezetében, felépítésében teljesen új formát kapott és új funkciókkal is bővült, hogy az időközben felmerült új igényeket maximálisan ki tudja szolgálni.

Hasznos és már most nagyon népszerűek a látogatókat az utazásukra felkészítő menüpontok, a különféle programokat, az új attrakciókat és a legkülönlegesebb látnivalókat bemutató oldalak, az új tematikus térkép, a szálláskereső és az ingyenesen letölthető e-kiadványok. A főoldalon olvasható hírek a legaktuálisabb turisztikai vonatkozású információkra, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményekre fókuszálnak. Szintén a főoldalon elérhető Miért Szentes? rovatban a híres „szentesi humormaffia” 2 oszlopos tagjának személyes írása olvasható a szülővárosról, mégegyszer köszönet érte!

A modern megjelenésű oldal színesebb, bővebb és látványosabb is, mint a korábbi. A gazdag képanyaggal illusztrált új felületet egyelőre még csak magyarul érhetik el az érdeklődők, de hamarosan az egyéb idegen nyelvi verziók is elkészülnek.