Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tisztelettel köszöntöm az ezerarcú Szentes megújult honlapján

Szirbik Imre polgármester
Szirbik Imre polgármester

Elektronikus oldalainkon naprakész információkat kívánunk biztosítani az itt élőknek s az irántunk érdeklődőknek a mindennapi életük jobbá, teljesebbé, eredményesebbé tétele érdekében.

Egyidejűleg szeretnénk megmutatni magunkat azoknak is, akik még nem ismerik ezt a sokoldalú, a maga nemében egyedülálló, csodálatos várost. Kívánom, ismerjék meg a kemény munkával elért eredményeinket, amelyekre méltán vagyunk büszkék, s az elvégzett munka becsületével tiszteljük mások alkotásait is.

E fiatalos, lendületes város sokoldalúságát jelzi, hogy elnyerte Európa 47 országának második legmagasabb elismerését, az „Európa Plakettet”, a diákújságírók szavazata alapján az „ Év Ifjúságbarát Önkormányzata” díjat, s 1996 óta viseli a Nemzet Sportvárosa címet.

Köszönöm, hogy figyelme ránk irányult, s remélem, az elkövetkezendő oldalakon olyan ismeretekre lel, amelyek hatására ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a valóságban is megismerje Szentest és környékét.

Ahogy a város naponta változik, úgy változik annak elektronikus lenyomata is. Kérem, ossza meg velünk információit, véleményét annak érdekében, hogy megőrizzük lapjaink frissességét.

Legyen társunk a város valós és virtuális építésében egyaránt!

A mielőbbi személyes találkozás reményében üdvözli

Szirbik Imre
polgármester