Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Szilveszteri futás – 2014

2014 szilveszteri futás
2014 szilveszteri futás

A St Jupát SE hagyományos rendezvényét két távon lehet teljesíteni, a rövidebb 2 km, a hosszabb 3,8 km. Az útvonal a Széchenyi-liget kapujától kerékpárúton a Topolya u. vonaláig (rövidtáv), illetve a belső körforgalomig (hosszabb táv), itt fordító és ugyanezen útvonalon vissza.

Jelentkezni szilveszter napján 10 – 10:45 óra között lehet (kitöltött, aláírt) Regisztrációs űrlap leadásával a Szentesi Családsegítő Központ / Közösségi Tér (Dózsa-ház) rendezvényközpontban. Technikai tájékoztató 10:45-kor, rajt 11 órakor lesz.

Elsősorban a táv teljesítése a cél gyalog vagy futva, helyezések nem lesznek értékelve, jelmezek ötletességének rangsorolása a résztvevők szavazatai alapján történik. A távot teljesítők között díjakat osztanak ki sorsolással, valamint a legötletesebb jelmezes résztvevőket is értékelik. A díjakat az eredmények feldolgozását követően a Szentesi Családsegítő Központ / Közösségi Tér (Dózsa-ház) termében adják át körülbelül 11.45-kor. A rendezés költségei a rendezők és a támogatók fedezik.