Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Számítógép a gyerekosztálynak

Meggyógyultam a kórházban
Meggygógyultam a kórházban

Komplett számítógépet, illetve játékokat ajándékozott az International System House Kft. a szentesi Dr. Bugyi István Kórház gyermekosztályának. A munkaállomást dr. Tóth Edit osztályvezető főorvos tájékoztatása szerint elsősorban a betegellátásban használják a jövőben, de a kicsiknek is lehetőségük lesz játékra, internetezésre az új számítógép segítségével.

AZ ISH Kft. kórházi informatikai rendszereket szállít egészségügyi intézményekbe, ezekkel a rendszerekkel tartják nyilván a betegadatokat. A cég által meghirdetett rajzpályázathoz csatlakozott a szentesi kórház gyermekosztálya, számos gyermekrajzot küldtek be az osztályon fekvő gyermekek, az óvónő koordinálásával „A meggyógyultam a kórházban” témakörben.

– A pályázattal hagyományt kívánunk teremteni, mivel véleményünk szerint a számítógéppel le tudják kötni magukat a bent fekvő kis betegek, nem a betegségre, hanem a gyógyulásra koncentrálnak. Felajánlottuk, hogy a rajzpályázatban részt vevő minden gyermekosztály ajándékba számítógépet kap, illetve az első 100 beküldő gyerek automatikusan átvehet egy plüss macit – mondta el a számítógép átadásakor Ledeczky Gábor, az ISH Kft. kiemelt ügyfélkapcsolati vezetője.