Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Regisztrált az Etelka (Online Menza) rendszerben? Szeptember 1-től már csak így lehet az iskolai étkezést megrendelni!

Ha iskolás korú a gyermeke, vagy esetleg a szentesi kollégium lakója lesz szeptember 1-től, és még nem regisztrált az Etelka (Online Menza) felületen https://szentes.etelkaportal.hu/ , akkor augusztus 29-ig megteheti, és augusztus 30-án reggel 9 óráig pedig megrendelhetik az étkezését, ha szeretnék, hogy szeptember 1-jén étkezzen a tanév első napján.

FONTOS! Ha nem regisztrált a szülő ebben a rendszerben, akkor szeptember 1-től nem tudják biztosítani a gyermek élelmezését – mondta Vida-Szűcs Istvánné a Szentesi Intézmények Gazdasági Szervezetének vezetője.

Megváltozik ugyanis az étkezések rendelése, az új tanévtől a tankerületi iskolák és a kollégium tanulóinak a szülők rendelik azt! A két egyházi fenntartású általános iskolában marad a régi rendszer. Akinek hátraléka van, arra is igyekeznek megoldást találni, mert Szentes Város Önkormányzatának továbbra is feltett szándéka, hogy éhes gyermek nem maradhat!

Bővebb információt a Szentes TV riportjából tudhat meg: https://www.facebook.com/szentestelevizio/videos/1285217042131277/