Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pénzügyi ügyintéző pályázat

Szentes
Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Számviteli és Tervezési Iroda pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama: határozott idejű gyes,gyed idejére 2021-ig -ig tartó közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Csongrád megye, 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (Ill. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1 /19. Pénzügyi és számviteli feladatkör
Ellátandó feladatok: Beérkező számlák ellenőrzése, utaláshoz való előkészítése; banki kivonatok rögzítésre előkészítése, mellékletek csatolása; banki és pénztári bizonylatok alapján bevételek és kiadások kontírozása, rögzítése, könyvelése; havi, negyedéves költségvetési és mérlegjelentések elkészítése; költségvetés és beszámoló készítése a K11 programban; bérkönyvelési napló elkészítése a bérterhelés alapján; nem rendszeres banki és pénztári kifizetések számfejtése; a költségvetési rendelet módosításának kezdeményezése, az előirányzat változások nyilvántartása.

Pénzügyi ügyintéző pályázat

Verzió:
Fájl mérete: Letöltések száma: 321