Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Megjelent a vállalkozásfejlesztési pályázat

Megjelent a vállalkozásfejlesztési pályázat
Megjelent a vállalkozásfejlesztési pályázat

Szentes város önkormányzata kamatmentes visszatérítendő kölcsönre írt ki pályázatot a helyi vállalkozások részére. A pályázat célja, hogy egyszeri visszatérítendő kamatmentes pénzügyi támogatással segítséget nyújtson a Szentes Város közigazgatási területén működő vállalkozók, gazdasági társaságok vállalkozásfejlesztési tevékenységéhez.

Az Önkormányzat támogatást kíván biztosítani azon projektekre, amelyek célja, olyan szakszerű, intenzív fejlesztő tevékenység, amely a szervezet, a struktúra, a működés, a berendezés, a technológia, a „termék” (szolgáltatás), az elterjesztés, a felhasználás megújulását tűzi ki célul. Továbbá a foglalkoztatási szint megőrzése érdekében, a gazdaság- és kereskedelem fejlesztéséhez, a bel- és külföldi piacra jutásához, üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez nyerhetnek visszatérítendő kamatmentes támogatást.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. április 14. (hétfő) 10 óra
Helye: Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

Az alábbi témakörökben lehet pályázni:
· Innováció
· Gazdaság – és Kereskedelemfejlesztés
· Termőföld vásárlás

A pályázati felhívást, az adatlapot, a kitöltési útmutatót, az ellenőrző lapot a www.szentesinvest.hu –n érheti el. Információt a 06 70/521-27-71-es mobiltelefon számon kérhet!