Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Május 2-ig lehet jelentkezni a TeSzedd!-re!

Május 2-ig lehet jelentkezni a TeSzedd!-re!
Május 2-ig lehet jelentkezni a TeSzedd!-re!

Napról napra szép számmal gyarapodik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció résztvevőinek száma: már több mint 500 találkozási pontot hoztak létre a www.teszedd.hu oldalon.

Ez azt jelenti, hogy szerte az országban már ennyi helyszínen tartanak tavaszi nagytakarítást május 9-11. között a TeSzedd! keretében!

A már meglévő találkozási pontokhoz csatlakozni, vagy új szemétszedési helyszíneket keresni és új találkozási pontokat létrehozni május 2-ig lehet! Arra kérjük, hogy minden lehetséges fórumon buzdítsa a családtagjait, barátait, munkatársait arra, hogy Önnel együtt vegyenek részt a TeSzedd!-en, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy itthon is mielőbb természetessé váljon a környezettudatos gondolkodásmód, a belső igény a környezetünkre való odafigyelésre!

A TeSzedd!-nek a környezeti nevelés támogatása mellett komoly közösségépítő – legyen az család vagy munkahelyi közösség – és az önkéntességet népszerűsítő szerepe is van. Hiszünk abban, hogy minél többen mutatunk példát, annál többen akarnak csatlakozni ehhez a táborhoz! Arra buzdítjuk, hogy ha még nem jelentkeztek az idei TeSzedd! akcióra, tegyék azt meg mielőbb a www.teszedd.hu oldalon!

Ha pedig már csatlakoztak, vonjanak be még több embert és hozzanak létre még több találkozási pontot! Keressenek szemetes helyeket, előzetesen mérjék fel azokat, jelentkezzenek május 2-ig, és május 9-én, 10-én vagy 11-én varázsolják tisztává együtt!