Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

KONCERT ÉS BULI A SPORTCSARNOKUNKÉRT

KONCERT ÉS BULI A SPORTCSARNOKUNKÉRT

A Retro Expressz bemutatja: ZENÉS BARÁTSÁG

1 este —> 2 terem

Helyszín: Művelődési és Ifjúsági Ház (6600 Szentes, Tóth J. u. 10-14.)

Időpont: 2022. február 12. 20.00 órától

FELLÉPŐK:

Pódiumterem (zenekarok): Black Five Zenekar, Fuvi Band, Angyalbourbon

Kis terem (Retro Expressz&Classic Disco Expressz a 70-es, 80-as, 90-as és 2000-es évek legnagyobb zenéi, video disco): Rákász Béla, Olsák Gábor, PeterLowner, DJ Kaoss, Windeejay, Diego, P-Jack

A rendezvény jegybevétele a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok részére került átadásra.

Belépő: 1.500,- Ft

Azok, akik nem szeretnének vagy nem tudnak eljönni a rendezvényre, ám támogatni szeretnék a csarnok újjáépülését, nekik is van lehetőségük a lent felsorolt helyszíneken 1.000,- Ft-os támogató jegyet vásárolni. Természetesen, aki megvette a belépőjegyet, ők is vásárolhatnak további támogató jegyeket! A támogató jegy belépésre nem jogosít!

Belépő és támogató jegy kapható: Művelődési és Ifjúsági Ház (6600 Szentes, Tóth J. u. 10-14.), Szentes Ház (Petőfi u. 1.), Old Man Söröző ( Szent Anna u. 15-17.), Korona Retro Club ( Sáfrán Mihály utca 10.), Delelő Söröző ( Csongrádi út 8.), Center Söröző ( Nagy Ferenc u. 1.)

Az este folyamán az IH megújult büféje működik, ahol különböző italokat lehet megvásárolni, illetve a vásárhelyi Pizza-Futár jóvoltából helyben sütött friss pizzákat is lehet majd kapni!

A rendezvényt támogatták: Szentes Város Önkormányzata, Szentesi Művelődési Központ, Micro Dekor nyomda, Diego szentesi üzlete, Pizza-Futár Hódmezővásárhely

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható!