Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kártalanítási igény bejelentése a Kossuth utcai átépítés miatt

Tisztelt Üzlettulajdonosok!

Kossuth utca
Kossuth utca

Szentes Város Önkormányzata a Kereskedelmi Mezőgazdasági Idegenforgalmi és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának korábbi döntésének megfelelően segíteni kívánja azokat a vállalkozásokat, amelyek a Kossuth utca rekonstrukciója miatt forgalom, és ez által árbevétel csökkenést szenvednek el.

A kompenzáció kifizetéséhez szükséges megállapodás megkötéséhez néhány adatra szükségünk van. Az önkormányzat a megállapodását azzal a vállalkozással köti meg, amely az üzlethelyiségben ténylegesen működik, és a forgalomkiesés a tevékenységét közvetlenül érinti.

Azon üzletek esetében, melyben a tulajdonos vállalkozása működik, kérjük, hogy az 1. sz. adatlapot szíveskedjenek kitölteni és részünkre visszajuttatni. (az adatlap letölthető)

Ahol az üzlethelyiségben több vállalkozás működik, úgy kérjük azokat a 2. sz. melléklet szerint felsorolni, ez esetben is azonban a kompenzáció alapját képező összes alapterület nem haladhatja meg a 100 m2-t.

Azon nem önkormányzati tulajdonú ingatlanok esetében, ahol nem a tulajdonos vállalkozása működik az üzletben, kérjük a 2. sz. adatlapot szíveskedjenek kitölteni és részünkre visszajuttatni.

Az ügyben eljáró szervezet: Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Iroda Szentes, Kossuth tér 6. szám 222. sz. iroda.

További információ a 63/510-343-es telefonszámon kérhető, ügyintéző dr. Nagy György.

Kártalanítási igény bejelentéséhez adatlap --> Fájl mérete: Letöltések száma: 750
Kártalanítási igény bejelentése a Kossuth utcai átépítés miatt