Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javaslatát várják!

Dr. Csergő Károly emlékéért
Dr. Csergő Károly emlékéért

Dr. Csergő Károly emlékéért díjban kik részesüljenek 2016-ban

Kérik a város lakosságát, gazdasági és társadalmi szervezeteit, tegyenek javaslatot azon személyekre, akiket méltónak tartanak arra, hogy részükre a “Dr. Csergő Károly emlékéért” díj 2016 évben odaítélésre kerüljön.

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 24/2015. (X.12) önkormányzati rendelet értelmében A „Dr. Csergő Károly emlékéért” díjban Szentes Város területén közszolgálati (kormánytisztviselői vagy köztisztviselői) jogviszonyt korábban betöltő, vagy jelenleg is aktív jogviszonyban álló személy részesülhet.

Az a közszolgálati tisztviselő részesülhet ebben az elismerésben, aki több évtizedes munkájával szolgálva a város előre haladását, az ügyfelek, a város polgárai érdekében humánus, az alapszolgáltatásokon messze túlmutató probléma megoldási képességét bizonyította. Aki személyiségével, alázatával, emberközpontúságával példát mutat a fiatalabb kollégák számára, ily módon mind munkatársai, mind az ügyfelek nagyrabecsülését magáénak tudhatja, vagy nyugdíjasként tudhatta aktív éveiben.

Az elismerésre méltó közszolgálati dolgozó személyére tett javaslatról a Képviselőtestület Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága javaslatára a Képviselőtestület dönt.

A részletes indokolással ellátott, a kitüntetésre javasoltak életútját és szakmai munkásságát bemutató indítványokat május 30-ig kérjük eljuttatni a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Irodájához, Szentes, Kossuth tér 6. szám alá.

Javaslattételi űrlap --> Fájl mérete: Letöltések száma: 402
Dr. Csergő Károly emlékéért díjban kik részesüljenek 2016-ban