Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

In memoriam Szigeti Miklós (1971 – 2021)

In memoriam Szigeti Miklós (1971 – 2021)

Mély megrendüléssel fogadtuk a lesújtó hírt, hogy a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársa, Szigeti Miklós elhunyt.

Szigeti Miklós 1971. április 26-án Vásárosnaményban született.
Általános és középfokú tanulmányait Vásárosnaményban végezte, felsőfokú végzettséget a Budapesti Eötvös Lóránt Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai Karán, illetve a Kossuth Lajos Tudományegyetem Természettudományi Karán szerzett.
Szakmai előre menetele érdekében számtalan egyéb szakirányú képesítést szerzett, szakképzéseken, tanfolyamokon vett részt.
Munkája kezdettől önkormányzati társulásokhoz kötődött.
Nem tudjuk eléggé megköszönni a sorsnak, hogy 2005 nyarán a Szentes Kistérség Többcélú Társulása irodavezetőjének városunkba hozta. A Társulás 2013. évi megszűnését követően a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselője lett a közelmúltban bekövetkezett haláláig.

Leírhatatlan veszteség érte nemcsak az önkormányzati hivatalt, hanem városunkat. Szigeti Miklós életútja, példaértékű viselkedése örök nyomot hagy mindannyiunkban.
Kedvesen, segítőkészen viszonyult mindenkihez. Szakmai berkekben csak tisztelettel beszélnek munkájáról, kiváló emberi tulajdonságairól.

Mi munkatársai testközelből érezhettük a belőle áradó emberbarátságot, a mindenkivel szembeni tiszteletet. Miközben tiszteletet elsősorban Ő érdemel azzal, ahogy életét élte és példát mutatott.

Miki! Tőled jobb lett a világ!

Annyira bíztunk benne, hogy meggyógyulsz, vártuk, hogy majdcsak lesz egy csoda, de sajnos nem ez történt. Épp ésszel nehéz felfogni a történteket.

Kedves Munkatársunk, Barátunk nyugodj békében!

Hálával és szeretettel őrizzük emlékedet:
a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói