Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál

I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál

Családi jelmezes verseny fődíja egy Szigligeti nyaralás

Február 15-én szerdán délelőtt 9:30-kor a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban sajtótájékoztató keretében ismertették az I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál programjait, melyet Szentesen 2017. február 25-én rendeznek meg.

Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy az idei évben megújul a télbúcsúztató, amely új irány vesz, hogy a változó gyermekigényeknek megfeleljen. Gyermek expóval egybekötött rendezvény hagyományos elemein kívül 20 stand várja a fiatalokat, ahol nem csak a cégek és kiállítók mutatkoznak be, hanem játékokkal, versenyekkel készülnek.

Immáron második alkalommal támogatja a szegedi Toyota Kovács a programot, amely az év első nagyrendezvénye.

A kiállítók közül a Tallián Optika számolt be a tájékoztatón hogy mivel is készülnek a gyermek expóra.

Először is egy élő szobor fogja fogadni bejáratnál az érkezőket, amely akkor mozdul majd meg, ha valami kis ajándékot kap. Ez pedig lehet régi szemüveg, melyet a cég felújít és rászoruló embereknek juttat el, vagy pl. mesekönyvek és régi megunt társasjátékok, amelyeket kárpátaljai gyerekeknek gyűjt.

Szóval érdemes készülni, mert a szobor várja, hogy egy-egy újabb pózban helyezkedjen el.

Márton Mária az Üdülőközpont vezetője elmondta, hogy vizes játékokkal készülnek, amely nem azt jelenti, hogy vizesek lesznek a gyerekek, de akár családi belépőt is kihalászhatnak maguknak (ezzel el is árultuk, hogy milyen vizes próbára készüljön mindenki)!

Varróné Szabó Ildikó beszámolt, hogy a Szentesi Művelődési Központ fogja a teljes technikai hátterét adni a rendezvénynek, valamint az Ifjúsági Házban lehet jelentkezni a családi jelmezes kategóriába, melynek a fődíja egy szigligeti nyaralás lesz! Szóval érdemes megpróbálni, hogy egy kis mókával megnyerjük a nyári üdülésünket!