Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hétfőtől teljes útzár a Kurca hídon!!!

Hétfőtől teljes útzár a Kurca hídon!!!
Hétfőtől teljes útzár a Kurca hídon!!!

Március 4. és április 26.-a között lezárják a Kurca hidat

Szentes Város Önkormányzata támogatást nyert a Kurca híd felújítására és bővítésére részben pályázati, részben önkormányzati finanszírozással a Dél-Alföldi Operatív Program 5. prioritásában. Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, Szervezeteket, Utazóközönséget, hogy a beruházással kapcsolatban a munkálatok 2013. március 4. és 2013. április 26.-a között a teljes útpálya lezárása mellett fognak folyni. Ezt követően a beruházás fényjelző készülékkel irányított félpályás útlezárás mellett zajlik majd.

A beruházás befejezése, amelytől a megújult híd újra korlátozás nélkül használható lesz, várhatóan 2013. július 15-én valósul meg.

Az esetlegesen előforduló forgalmi dugók kialakulásának megelőzése érdekében javasoljuk a Csongrádi út Kiss Zsigmond utcától a Kurca-hídig terjedő szakaszának az elkerülését. Az átmenő forgalom számára javasolt kerülőút a Csongrádi út-Aldi-bekötő út-451.sz. főút.

A városközpont megközelítésének javasolt útvonala személygépjárművek számára: Csongrádi út-Kiss Zsigmond utca-Sima Ferenc utca-Ady Endre utca-Kossuth utca útvonalak.

Kijelölt terelőút: 451-es út felé

A forgalomtereléssel érintett közúti csomópontok:

1: Csongrádi út – Kiss Zsigmond u. – Aldi bekötőút a 451-es út felé;

2: Csongrádi út- Vecseri foki út a 451-es út felé;

Kijelölt terelőút városközpont felé: Csongrádi út – Kiss Zsigmond utca – Sima Ferenc utca – Ady Endre u.- Kossuth tér.

Kerékpáros, gyalogos forgalom terelése: 1: Csongrádi út – Hegedűs László u. – Tóth József utca – Erzsébet tér.