Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Fórum a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiáról

SzentesA közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztések (CLLD) megvalósítása érdekében létrejött Szentesi Helyi Közösség összeállította annak a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiának a tervezetét, amellyel a TOP-7.1.1-16 számú pályázati felhívás alapján 800 millió forint támogatást igényelhet a város. A támogatást a stratégiában meghatározott városi kulturális és közösségi terek, szolgáltatások fejlesztésére, kínálatuk bővítésére, valamint az azokat kiegészítő közösségszervezési-, és fejlesztési, identitást erősítő, az összetartozást elősegítő tevékenységek megvalósítására lehet igénybe venniük a helyi szereplőknek.

A Szentesi Helyi Közösség az elmúlt hetekben is széles körben igyekezett bevonni a város különböző szervezeteit a Stratégia elkészítésébe a helyi szükségletek és fejlesztési lehetőségek feltárásának érdekében.

A Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia tervezésének újabb részeként a fejlesztési javaslatokról, tervekről, a stratégia tervezetéről tájékoztató és egyeztető fórumot szervezünk a civil, vállalkozói, és közszféra szereplőinek, mellyel ismételt lehetőséget kívánunk biztosítania a véleményük, ismertetésére.

A tájékoztató fórum helyszíne és időpontja:

2016. június 30. (csütörtök) 15.30 Városháza Kistanácskozó teremA rendezvényen minden érdeklődő megjelenésére feltétlenül számítunk!