Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Folytatódnak az utazás kiállítások

Folytatódnak az utazás kiállítások
Folytatódnak az utazás kiállítások

Sikeresen, több mint 6.000 érdeklődővel zárt Debrecenben az Alföld legnagyobb regionális turisztikai vására. A március 23. és 25. között zajló eseményen több mint 80 utazási iroda vett részt, hotelek, panziók, fürdők, wellness központok és turisztikai régiók kínálták belföldi és külföldi utazási lehetőségeiket a Kölcsey Központban. Szentes városa a korábbi évekhez hasonlóan a Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóság társkiállítójaként vett részt az eseményen.

A látogatókat a szombati munkanap sem tántorította el attól, hogy kilátogassanak a rendezvényre, hiszen mindent megtalált az, aki akár egyedül, barátokkal vagy családosan egy rövid körsétát tett a kiállításon. Szentes látogatói körében továbbra is nagyon népszerűek a kulturális és sportprogramok, valamint az a városnépszerűsítő kérdőív, amelynek helyes kitöltői idén is egy 2 fő részére szóló pihenéssel, illetve egyéb ajándéktárgyakkal gazdagodtak.

Nyertesek:
1.) FŐDÍJ – Dr. Skopkó Boglárka Emese – Debrecen
2.) Boros Jánosné – Debrecen
3.) Szilágyi Imre – Debrecen
4.) Mihalkó Gyuláné – Balmazújváros
5.) Gergely Magdolna – Debrecen

Gratulálunk a szerencséseknek!

A kiállításon – nagy örömünkre – lehetőségünk nyílt találkozni a budapesti fődíj nyertesével, aki családjával látogatott ki a Kölcsey Központba. Várjuk Őket szeretettel városunkban!

DSC_0001 DSC_0003-1 DSC_0007

[flashvideo image=https://www.szentes.hu/files/2012/flv/szentes.jpg file=https://www.szentes.hu/files/2012/flv/utazas2012.flv width=374 height=300 /]