Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Folytatódik a Csongrád Megyei Vállalkozásfejlesztési Program!

Csongrád Megyei Vállalkozásfejlesztési Program
Csongrád Megyei Vállalkozásfejlesztési Program

Ősszel folytatja mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak szóló képzési programját a Csongrád Megyei Önkormányzat. A Csongrád Megyei Vállalkozásfejlesztési Program részeként induló szemináriumnak ezúttal a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara ad otthont, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Mórahalmon a helyi önkormányzatok támogatásával valósulnak meg az ingyenes üzleti előadásnapok.

Szentesi üzleti előadásnapunk részletes programja

Szentes
2015. szeptember 29

Időpont

Téma Moderátor

15.00 – 15.45

Mikro- és kisvállalkozások a pályázatok világában Dr. Lukovics Miklós, egyetemi docens SZTE GTK; ügyvezető, CreativClass Kft.

15.45 – 16.30

Mikro- és kisvállalkozások fejlesztése Dr. Imreh Szabolcs, egyetemi docens SZTE GTK; tulajdonos, 7P Kft.

16.45 – 17.30

Marketing tippek kisvállalkozásoknak Dr. Prónay Szabolcs, egyetemi adjunktus SZTE GTK; tulajdonos Express 2001 Kft.

17.30 – 17.45

Folyamatmenedzsment a KKV-k szolgálatában Dezső Máté, projekt munkatárs SZTE GTK

17.45 – 18.00

Konzultáció

MIRŐL SZÓLNAK AZ ELŐADÁSOK?

Pályázat: Az előadás résztvevői naprakész információkat kapnak a hazai és a nemzetközi pályázati rendszer aktuális kérdéseiről, továbbá azon tipikus hibák és téves elképzelések kerülnek terítékre a pályázatok világából, amelyek ismerete lehetőséget teremt a jelenlevőknek arra, hogy mindezeket elkerüljék és sikeresen, átgondoltan pályázzanak.
Marketing: Gyakorlatban hasznosítható ötleteket kapnak a legmodernebb marketing eszközök és módszerek alkalmazásával kapcsolatban. Jobban meg fogják érteni a fogyasztói preferenciákat és igényeket.
Vállalkozás: A vállalkozásuk tudatos fejlesztéséhez kapnak praktikus tanácsokat a versenyképességük növelése érdekében. Számos téma tárgyalásra kerül az ötletek előszűrésétől kezdve egészen a növekedéssel kapcsolatos kihívásokig.
Folyamatmenedzsment: A résztvevők megismerkednek a legújabb folyamatmenedzsment technikákkal, illetve újfajta menedzsment szemléletet sajátíthatnak el, amelyeket vélelmezhetően be tudnak építeni saját vállalkozásuk mindennapi gyakorlatába is. Megfelelő adaptáció mellett ez hozzájárulhat a cégük hatékonyságának növekedéséhez.