Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Felhívás a régi Kultúrház Újrafestésére

Felhívás a régi Kultúrház Újrafestésére
Másfél nap, festés, lecsófőzés és evés, közben jó hangulat, beszélgetés a legutóbbi felmérésről és kötetlen találkozás Agócs Lászlóné önkormányzati képviselővel, “rendkívüli fogadóóra”

A régi Kultúrház újrafestésére hívunk, várunk minden Lapistón és környékén élő lakost, családot. Azokat, akik fontosnak tartják, hogy legyen egy közösségi hely, ahol találkozhatnak, ahol kisebb rendezvények lehetnek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Időpont:

2020. szeptember 4. 14 órától előkészületek: tapéta leszedése, kis csiszolás, a fal kijavítása, közben a fontosabb problémák megbeszélése

2020. szeptember 5. 8 órától a munka folytatása és festés, takarítás, EBÉD

A szakmunkát festő segíti!

Amennyiben teheti, kérjük jöjjön el vagy az egyik vagy a mindkét napra, de ha csak pár órára, akkor is szeretettel várjuk. Ha otthonában van spakli és egyéb az előkészületekben hasznos eszköz, kérjük hozza magával.

Családoknak is kiváló program: amíg apa fest, anyával lecsót főzünk, a gyerek(ek) pedig játszhat(nak), focizhat(nak).

Hogy tudjuk mennyi segítő kézre számíthatunk, kérjük minél előbb jelezze részvételi szándékát (mikor, mennyi időre tud jönni, tud-e hozni magával eszközt, stb.) Agócs Lászlónénak a 30/313-46-06-os telefonszámon vagy agocsne59@gmail.com e-mail címen vagy messengeren Bözse Agócsné.