Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FEDETT USZODA MEGNYITÓJA

Meghívó
Meghívó

Vasárnaptól lehet regisztrálni az uszoda megnyitóra!

A várható kiemelt érdeklődésre való tekintettel a rendezvényen való megjelenést előzetes regisztráció alapján lehetséges biztosítani. A regisztráció helye: Üdülőközpont (Strand) pénztár A regisztráció kezdete: 2014. augusztus 03. (vasárnap) 9 óra. Azok számára, akiknek hely hiányában nem tudunk a fedett uszodában ülőhelyet biztosítani, a Strandfürdő területén több ponton kivetőket készítünk elő, hogy ők is megtekinthessék a rendezvényt. A fedett uszoda befogadó képessége 700 fő egyidejű nézőtéri elhelyezését teszi lehetővé.

Tisztelt Sportbarátok, kedves szentesi polgárok!

Hosszú évek óta folytatott átgondolt s megalapozott városépítő munkánk újabb állomásához érkeztünk. Sportvároshoz méltó csapatmunkával régóta tervezett álmot valósítottunk meg Szentes vállalkozóinak és az Önkormányzatnak az összefogásával.

A strand folyamatos fejlesztésének részeként elkészült az 50m-es fedett uszodánk, melynek ünnepélyes átadása 2014. augusztus 7-én 16.30 órakor lesz.

Minden szentesi embert büszkeséggel tölt el ez a nagyszerű alkotás. Köszönöm a közreműködőknek és támogatóknak a példaértékű együttműködést és összefogást.

Kívánom, hogy szolgálja az új uszoda a város valamennyi fiataljának és örökifjújának az egészségét, sport- és közösségi életét.

Legyenek sportszerű versenyek és szülessenek benne nagyszerű eredmények minden szentesi örömére és büszkeségére!

Tisztelettel: Szirbik Imre polgármester