Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Elindult az online óvodai beiratkozás

Elindult az online óvodai beiratkozás

A 2021/22-es nevelési évre vonatkozó beiratkozás ONLINE felületen fog történni a www.szentes.hu/beiratkozas oldalon, amely elérhető lesz 2021. április 21-22-én.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megjelölt két nap után a rendszer automatikusan lezár, ezért a felületen nem lesz lehetősége a beiratkozásra. A felületen valamennyi adat kitöltése kötelező. Felhívjuk a figyelmüket a pontos adatok rögzítésére és a határidők betartására. Az oldal alján a „Beiratkozás” gombra kattintva véglegesítheti az adatokat. FONTOS! Csak G-MAIL fiókkal lehet a beiratkozást elvégezni, így ha nem rendelkezik Google fiókkal, akkor hozzon létre. A művelet előtt fényképezze le a dokumentumokat és a minta alapján töltse fel azokat.

Az online beíratáshoz az alábbi dokumentumokat szükséges feltölteni a felületen (akár kép, akár szkennelt formában, *.jpg)
– a gyermek születési anyakönyvi kivonata,
– a gyermek lakcímet igazoló hatósági igazolványa (lakcím kártya),
– a gyermek TAJ kártyája.
TIPP: Ha valaki az elmúlt napokban többször nézte meg a beiratkozós oldalt, annak ajánljuk, hogy nyomjon egy FRISSÍTÉST (F5-ös gomb) az oldalon, mert akkor fog a linkkel frissített oldal megjelenni.