Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Adventi gyertya gyújtás Szentesen

Adventi gyertya gyújtás Szentesen
Kérjük, ünnepeljen velünk és családjával. Látogasson ki advent vasárnaponként a Kossuth térre, a Karácsonyi vásárba az ünnepi gyertyagyújtásra.

2018. december 2-án 16 órakor, advent 1. vasárnapján nyílik a városi karácsonyi vásár a Kossuth téren, majd ugyanott az adventi koszorúnál Simon Mátyás a Református Nagytemplomi Egyházközség segédlelkésze mond ünnepi beszédet és az egyházközség műsora színesíti a rendezvényt.

2018. december 9-én 16 órakor, advent 2. vasárnapján Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. A műsort a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanári kórusa adja.

2018. december 16-án 17 órakor, advent 3. vasárnapján Gilicze Andrásné református lelkipásztor mond ünnepi beszédet és a Felsőpárti Református Egyházközség műsora színesíti a rendezvényt.

2018. december 23-án 16 órától, advent 4. vasárnapján Dr. Gruber László katolikus plébános ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. Az ünnepre hangolódást a Szent Anna Katolikus Egyházközség műsora segíti.