Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

A TERMÉSZET-ahogy én látom! – rajzpályázat

A TERMÉSZET-ahogy én látom! – rajzpályázat

Idén először Szentes Város Önkormányzata  és az ÖKO SZENTES KLUB rajzpályázatot hirdet A TERMÉSZET-ahogy én látom! címmel, azaz gyermeki szemmel a megrajzolt természetet és környezetünk értékeit! Minden 5 és 14 év közötti gyermek rajzolhat, amelyet A/4-es, méretű papírra. Egy pályázó csak EGY pályaművet adhat be. Az alkotások hátlapján JÓL LÁTHATÓ FORMÁBAN kérjük feltüntetni:

  • a készítő nevét,
  • életkorát, lakcímét,
  • intézménye nevét és címét,
  • felkészítője nevét.

Minden nevezési kategóriában korosztályok szerint a 3 legszebb, legötletesebb pályamunkák kerülnek díjazásra. A rajzokat szakmai zsűri bírálja!

Kérem, hogy a pályázó szülője/törvényes képviselője a pályamű benyújtásával egyidejűleg legyen szíves benyújtani a hozzájáruló nyilatkozatot is kitöltve, aláírva.

A pályaművek beadásának határideje: 2024. április 08. (hétfő)     

A beadás helye: Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal alközpontján 08.00-16.00 óra között (6600 Szentes Kossuth tér 6.), Agócs Lászlóné önkormányzati képviselő asszony nevére címzett lezárt borítékban

A borítékra kérjük ráírni: A TERMÉSZET- ahogy én látom!

Eredményhirdetésre és ünnepélyes díjátadásra április 22-én, A FÖLD NAPJÁN kerül sor. Erről előtte minden résztvevőt értesítünk az intézményén keresztül.  Az alkotásokat egy kiállítás keretében bemutatjuk.

További részletek a mellékelt pályázati felhívásban: RAJZPÁLYÁZAT_ ÖKOSzentes