Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

A Szentesi Helyi Közösség meghosszabbította a projektgyűjtést

Szentes
Szentes

A Szentesi Helyi Közösség folytatja a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia készítését, melyre vonatkozó támogatási kérelem benyújtásával 800 millió forint támogatást igényelhet a város. A támogatást a stratégiában meghatározott városi kulturális és közösségi terek, szolgáltatások fejlesztésére, kínálatuk bővítésére, valamint az azokat kiegészítő közösségszervezési-, és fejlesztési, identitást erősítő, az összetartozást elősegítő tevékenységek megvalósítására lehet igénybe venniük a helyi szereplőknek.

A Stratégia elkészítéséhez a helyi szükségletek és fejlesztési lehetőségek feltárásának érdekében 2016. június 10. és 15. között három alkalommal került sor nyilvános tájékoztató fórumra.

A települési igények megismerése Helyi Közösség 2016. június 20-ig továbbra is várja a projektötleteiket, javaslataikat a helyi kulturális és közösségi terek fejlesztése és helyi közösségszervezés témákban.

A javaslatokat a Szentes város honlapján (www.szentes.hu) közzétett felhívás mellet letölthető projektgyűjtő lapon lehet beküldeni a clld@szentes.hu e-mail címre.

A Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia keretében tervezhető téma területek, intézkedés csoportok --> Fájl mérete: Letöltések száma: 712
PROJEKTGYŰJTŐ ADATLAP --> Fájl mérete: Letöltések száma: 424

Verzió: 2016. 06. 09.