Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

6000 fürdőbelépő a véradóknak

6000 fürdőbelépő a véradóknak
6000 fürdőbelépő a véradóknak
A helyi szolidaritás egy újabb állomásához érkezett. Egészségünkért összefogott a város és a vállalkozó. Már nyolc éve, hogy az önkormányzat felajánlásaként az önkéntes véradók strandbelépőt kapnak a szentesi kórház Véradó Állomásán, valamint a Magyar Vöröskereszt Szentesi Szervezete által szervezett véradásokon karjukat nyújtó donorok. Az akcióhoz ismét csatlakozott a Hungerit Zrt. is. A vállalat köszönetajándékkal támogatja az önzetlenül segítő véradókat, akik a társadalom egyik legfontosabb éltető anyagát adják az embereknek.

A 6000 db fürdőjegyet és a köszönetajándékot a közreműködők 2015. január 29-én sajtótájékoztató keretében adták át a Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztályán.

Az ünnepélyes átadáson részt vett Dr. Szekeres Veronika, az Országos Vérellátó Szolgálat Szegedi Regionális Vérközpontjának igazgató főorvosa, Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei igazgatója, Márton Mária a szentesi üdülőközpont ügyvezetője, Korda János a Hungerit Zrt. gazdasági igazgatója és Szirbik Imre polgármester.

6000 fürdőbelépő a véradóknak
6000 fürdőbelépő a véradóknak
Jó hír, hogy a most megkapott jegyek 2016. május végéig használhatók fel az Üdülőközpontba való belépésre, így a hamarosan megnyíló wellness részleget is igénybe vehetik majd a véradók.

Az elmúlt évi fürdőjegyeket 2015. május 31-ig válthatók be – tudtuk meg Márton Máriától.

Dr. Szekeres Veronika elmondta, hogy nagy segítség ez a véradók ösztönzésében, és habár országosan csökken a véradások száma, Szentes és vonzáskörzetében ez a szám jóval kedvezőbb az országos trendnél.

Sasvári Krisztina kiemelte, hogy a fürdőjegyeken található “virsli” kupon beváltási aránya is kedvezően alakult így ez is példaértékű az országban.